The perfect shared home is easily found.

Tell us what you are looking for and we will do the rest!

Find your ideal home Want to know more?

Properties found:

373+

Satisfied customers:

276+
Scroll...

Specialized in finding part-houses in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem and The Hague

The Woning Delers Club works on a no cure no pay basis.

Create an account

Create an account

1. Inform our team of your housing requirements!

Visit the properties

Visit the properties

2. View suitable properties together with one of our brokers.

Lots of fun!

Lots of fun!

3. Sign the lease and enjoy your new home!

Satisfied customers

"Each his / her own story"

Do you have a question? Do not hesitate and contact us

We are always ready for you

Studentenwoning samen met je vrienden of vriendinnen huren op woning delen basis ook iets voor jou?

"Schakel een studentenmakelaar van de Woning Delers Club in"

De enorme schaarste aan woningen maakt het voor studenten en jonge professionals in studentensteden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft of Utrecht haast onmogelijk om een betaalbare studentenwoning te huren. Wanneer je niet in aanmerking komt voor een studentenwoning op de campus of via DUWO is het heel erg lastig om het eerste jaar een woning voor jou en je vrienden te bemachtigen. Je ziet dan ook dat veel studenten verplicht zijn om thuis te blijven wonen en dus veel gebruik moeten maken van het openbaar vervoer om naar de hogeschool of universiteit te komen. Een verre van ideale situatie. Net als vele anderen had je jouw studietijd anders voorgesteld.

verhuurmakelaar-amsterdam

Het unieke concept van de Woning Delers Club

Als student of young professional kun je rustig wachten tot je na vele jaren wel in aanmerking komt voor een sociale woning of kamer. Voor ondernemende studenten en young professionals is er echter een betaalbaar alternatief namelijk de Woning Delers Club. De initiatiefnemers (zelf oud studenten) van de Woning Delers Club hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij ze alle beschikbare deelwoningen in de markt weten te verzamelen op 1 collectief platform. Wij merkten heel erg, dat reguliere makelaarskantoren, niet zitten te wachten op studenten en/of woningdelers. Telkens als wij contact zochten met verhuurders kregen wij te horen: “Helaas is deze woning niet beschikbaar voor studenten en/of woningdelers”. Vandaar dat wij ons hebben gespecialiseerd in de markt voor deelwoningen. Wij zoeken elke dag het internet af, bellen makelaarskantoren en netwerken met verhuurders om zoveel mogelijk deelwoningen op te sporen. Al deze woningen verzamelen wij op ons platform. Dus hou maar op met het zoeken naar deelwoningen en laat ons het werk doen! Op het moment dat wij van jou en je huisgenoten een gerichte zoekopdracht hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om jullie ideale woningen te zoeken

Omdat het natuurlijk het leukst is om samen met je vrienden of vriendinnen samen te wonen is het belangrijk dat je een aantal studiegenoten en/of vrienden verzamelt, die de komende jaren samen met jou op woning delen basis een woning willen huren. Uiteraard moeten jullie dezelfde wensen hebben. Wanneer je hierin geslaagd bent schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club. Wij helpen zowel studenten zonder eigen inkomen als werkende young professionals met eigen inkomen. Voor beide doelgroepen kunnen wij veel woningen vinden.

Gemeenschappelijk zoekopdracht op no cure no pay basis

Onze studentenmakelaar gaat pas met jullie zoekopdracht aan de slag, wanneer hij een gemeenschappelijke zoekopdracht heeft ontvangen én duidelijk is wat voor soort studentenwoning jullie willen hebben. Ondanks het feit, dat wij zelf geen woningen in eigen beheer hebben slaagt onze studentenmakelaar er meestal binnen één maand in om een pand te vinden dat aan jullie wensen voldoet. Mocht na de bezichtiging blijken dat deze woning niet voldoet aan jullie wensen, dan gaat hij verder met zoeken. Hiervoor gebruikt hij onder meer zijn relatienetwerk en de kennis die hij heeft van de lokale markt. Zolang hij er niet in slaagt om een geschikte studentenwoning te vinden worden er geen kosten in rekening gebracht. Onze dienstverlening is dus 100% op basis van No Cure No Pay!

Eénmalige kosten voor een succesvolle zoekopdracht

Wanneer onze studentenmakelaar er in slaagt om een woning te vinden die voldoet aan jullie wensen én jullie besluiten om deze te gaan huren op woning delen basis, dan begeleidt hij jullie tijdens het gehele traject. Denk hierbij aan het inplannen van bezichtigingen bij de verhuurder, onderhandelingen i.v.m. huurvoorwaarden, controleren van het huurcontract, coördineren van de sleuteloverdracht en een uitgebreide check-in inspectie. Ook na de oplevering van de woning kunnen jullie altijd een beroep doen op de Woning Delers Club, want wij willen graag dat jullie een plezierige studententijd hebben. De éénmalige kosten die wij voor al onze inspanningen in rekening brengen komen overeen met één maand huur exclusief 21% BTW.

Spreekt het concept van de Woning Delers Club je aan? Verzamel dan een aantal studiegenoten en/of vrienden die ook op zoek zijn naar een studentenwoning in een van de studentensteden in Nederland en schrijf jullie gratis in

Get in contact:

Work areas:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Known from Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" A reliable way to get one
part-house to be found "